Contact?

Wij bellen u!

De beste bedrijfskleding

Comfortabel

Bedrijfskleding moet comfortabel zijn, van goede materialen gemaakt en duurzaam. Workwear Centre heeft de beste merken tegen de scherpste condities.
Veilig werken

Beschermingsmiddelen

Persoonlijke beschermingsmiddelen zijn niet alleen verplicht, ze beschermen gezondheid. Workwear Centre heeft alles voor veilig werken.
Dienstverlening tot in het detail

Oog voor detail!

Van aanmeten tot reinigen heeft Workwear Centre oog voor detail. Dat maakt het verschil bij bedrijfskleding en garandeert jaren gebruiksplezier.
Alleen de beste merken

Levering tegen de beste condities

Workwear Centre is dealer van vooraanstaande merken. Daarom kunnen we tegen de beste condities leveren.
Gecertificeerde veiligheid staat voorop

Strenge normen

Voor veiligheidskleding gelden terecht strenge normen, want veilig werken is noodzaak. Workwear Centre kent de regels door en door.
Elke branche heeft zijn eigen eisen

Veilig werken

Waar ook gewerkt wordt, niemand kan zonder goede, veilige en duurzame werkkleding. Workwear Centre adviseert met kennis van zaken.
Bedrijfskleding op maat

Custom made

Een compleet eigen kledinglijn, wat is er mooier? Workwear Centre adviseert en levert een perfect passende oplossing.
De doorpasbus maakt het u makkelijk

Extra service

U hoeft de deur niet meer uit voor de beste bedrijfskleding. Op afspraak bezoeken wij u met onze Workwear Centre doorpasbus.

Service en garantie

Workwear Centre hanteert strenge normen bij het selecteren van leveranciers en materialen. De merken waarvan wij de collecties voeren zijn ISO-gecertificeerde ondernemingen. Dat houdt in dat het productieproces van de bedrijfskleding aan hoge eisen voldoet. Daarnaast hanteren deze bedrijven de principes van duurzaam produceren wat tot uiting komt in het MVO-beleid. U vindt de merken die wij voeren in deze website met links naar de meest actuele informatie.

Zekerheid en kwaliteit

Met de bedrijfskleding en artikelen die u via Workwear Centre betrekt haalt u kwaliteit in huis. Daarbij gelden er wel spelregels waar het onze aansprakelijkheden betreft. Lees onze leveringsvoorwaarden voor de details over gebruik, garantie en service. Mocht u van mening zijn dat door ons geleverde goederen niet voldoen dan zullen wij altijd streven naar een passende oplossing voor alle partijen. De beste klant is immers een tevreden klant. Workwear Centre, dat werkt!