Contact?

Wij bellen u!

De beste bedrijfskleding

Comfortabel

Bedrijfskleding moet comfortabel zijn, van goede materialen gemaakt en duurzaam. Workwear Centre heeft de beste merken tegen de scherpste condities.
Veilig werken

Beschermingsmiddelen

Persoonlijke beschermingsmiddelen zijn niet alleen verplicht, ze beschermen gezondheid. Workwear Centre heeft alles voor veilig werken.
Dienstverlening tot in het detail

Oog voor detail!

Van aanmeten tot reinigen heeft Workwear Centre oog voor detail. Dat maakt het verschil bij bedrijfskleding en garandeert jaren gebruiksplezier.
Alleen de beste merken

Levering tegen de beste condities

Workwear Centre is dealer van vooraanstaande merken. Daarom kunnen we tegen de beste condities leveren.
Gecertificeerde veiligheid staat voorop

Strenge normen

Voor veiligheidskleding gelden terecht strenge normen, want veilig werken is noodzaak. Workwear Centre kent de regels door en door.
Elke branche heeft zijn eigen eisen

Veilig werken

Waar ook gewerkt wordt, niemand kan zonder goede, veilige en duurzame werkkleding. Workwear Centre adviseert met kennis van zaken.
Bedrijfskleding op maat

Custom made

Een compleet eigen kledinglijn, wat is er mooier? Workwear Centre adviseert en levert een perfect passende oplossing.
De doorpasbus maakt het u makkelijk

Extra service

U hoeft de deur niet meer uit voor de beste bedrijfskleding. Op afspraak bezoeken wij u met onze Workwear Centre doorpasbus.

EN 471

Workwear Centre levert veiligheidskleding conform EN 471. Deze norm legt vereisten vast voor kledij die als doel heeft de aanwezigheid van de gebruiker visueel te benadrukken in gevaarlijke situaties, zowel bij dag als bij nacht en bij belichting door grootlichten van voortuigen in het donker.

A = Klasse volgens zichtbaar materiaal (max 3)
B = Niveau van retro-reflectie (max 2)

Klasse Achtergrondmateriaal [m²] Reflecterend materiaal [m²]
1 0,14 0,10
2 0,50 0,13
3 0,80 0,20

Bij het dragen van hoge zichtbaarheidskledij, is het mogelijk om op bepaalde oppervlaktes zichtbaarheidsmateriaal toe te voegen om zodoende een hogere klasse te bekomen. Er kunnen echter geen verschillende klassen gecombineerd worden om een hogere klasse te bereiken (bvb. Klasse 1 + klasse 2 = klasse 3).

Blåkläder verschaft u graag meer gedetailleerde informatie betreffende deze reglementering.