Contact?

Wij bellen u!

De beste bedrijfskleding

Comfortabel

Bedrijfskleding moet comfortabel zijn, van goede materialen gemaakt en duurzaam. Workwear Centre heeft de beste merken tegen de scherpste condities.
Veilig werken

Beschermingsmiddelen

Persoonlijke beschermingsmiddelen zijn niet alleen verplicht, ze beschermen gezondheid. Workwear Centre heeft alles voor veilig werken.
Dienstverlening tot in het detail

Oog voor detail!

Van aanmeten tot reinigen heeft Workwear Centre oog voor detail. Dat maakt het verschil bij bedrijfskleding en garandeert jaren gebruiksplezier.
Alleen de beste merken

Levering tegen de beste condities

Workwear Centre is dealer van vooraanstaande merken. Daarom kunnen we tegen de beste condities leveren.
Gecertificeerde veiligheid staat voorop

Strenge normen

Voor veiligheidskleding gelden terecht strenge normen, want veilig werken is noodzaak. Workwear Centre kent de regels door en door.
Elke branche heeft zijn eigen eisen

Veilig werken

Waar ook gewerkt wordt, niemand kan zonder goede, veilige en duurzame werkkleding. Workwear Centre adviseert met kennis van zaken.
Bedrijfskleding op maat

Custom made

Een compleet eigen kledinglijn, wat is er mooier? Workwear Centre adviseert en levert een perfect passende oplossing.
De doorpasbus maakt het u makkelijk

Extra service

U hoeft de deur niet meer uit voor de beste bedrijfskleding. Op afspraak bezoeken wij u met onze Workwear Centre doorpasbus.

Logistiek met logica

De logistieke afhandeling van uw bestelling verzorgen wij uiteraard geheel volgens uw wensen. De goederen zullen op maat worden geselecteerd, zodat u direct weet welke goederen en/of maten zich in welke doos bevinden.

De door ons geselecteerde leveranciers kunnen meestal op korte termijn leveren omdat zij ruime collecties voorradig hebben. Voor speciale items of custom made bedrijfskldeing gelden levertijden in overleg. Altijd zorgt Workwear Centre voor levering zoals de klant dat wenst, dus maatwerk.

Eén-op-éen levering mogelijk

Wenst u levering op meerdere adressen of per persoon verpakte levering, bijvoorbeeld op huisadres: wij regelen het voor u. Door middel van Track-and-Trace is het het pakket dan te volgen totdat het is af geleverd.

Ophalen voor reiniging, ook dat regelt Workwear Centre

Werkkleding wordt intensief gebruikt, dus is reiniging altijd aan de orde. Vanwege de vaak specifieke materialen die in werkkleding en bedrijfskleding zijn toegepast is verstand van zaken onontbeerlijk. Workwear Centre heeft die kennis en kiest de juiste bedrijven die zorgen dat uw bedrijfskleding goed en vakkundig gereinigd wordt. 

Ook logistiek is het helder: Workwear Centre, dat werkt!