Contact?

Wij bellen u!

De beste bedrijfskleding

Comfortabel

Bedrijfskleding moet comfortabel zijn, van goede materialen gemaakt en duurzaam. Workwear Centre heeft de beste merken tegen de scherpste condities.
Veilig werken

Beschermingsmiddelen

Persoonlijke beschermingsmiddelen zijn niet alleen verplicht, ze beschermen gezondheid. Workwear Centre heeft alles voor veilig werken.
Dienstverlening tot in het detail

Oog voor detail!

Van aanmeten tot reinigen heeft Workwear Centre oog voor detail. Dat maakt het verschil bij bedrijfskleding en garandeert jaren gebruiksplezier.
Alleen de beste merken

Levering tegen de beste condities

Workwear Centre is dealer van vooraanstaande merken. Daarom kunnen we tegen de beste condities leveren.
Gecertificeerde veiligheid staat voorop

Strenge normen

Voor veiligheidskleding gelden terecht strenge normen, want veilig werken is noodzaak. Workwear Centre kent de regels door en door.
Elke branche heeft zijn eigen eisen

Veilig werken

Waar ook gewerkt wordt, niemand kan zonder goede, veilige en duurzame werkkleding. Workwear Centre adviseert met kennis van zaken.
Bedrijfskleding op maat

Custom made

Een compleet eigen kledinglijn, wat is er mooier? Workwear Centre adviseert en levert een perfect passende oplossing.
De doorpasbus maakt het u makkelijk

Extra service

U hoeft de deur niet meer uit voor de beste bedrijfskleding. Op afspraak bezoeken wij u met onze Workwear Centre doorpasbus.

Borduren is vakwerk

Zo werkt de borduurservice van Workwear Centre:

Stap 1

De borduurinstructies

Bij het inzenden van uw bedrijfslogo dient u ook de volgende instructies mee te geven:

Als wij uw logo met instructies hebben ontvangen, maken wij een borduurkaart (het borduurprogramma). Dit borduurprogramma bevat de instructies voor de borduurmachine om het logo aan te kunnen brengen op uw bedrijfstextiel of bedrijfskleding.

Het is belangrijk dat u duidelijke afbeeldingen van uw logo naar ons opstuurt. Een EPS-bestand waarbij de kleuren goed zichtbaar zijn en ook het logo scherp is, voldoet daaraan.

Stap 2

Met de geprogrammeerde borduurkaart maken wij een proefborduring. Zo kan worden nagegaan of het logo voldoet aan onze kwaliteitseisen, zoals strakheid, duidelijkheid, kleuren in combinatie met de kleding, etc. Als het logo op deze punten door ons is gecontroleerd sturen wij de proefborduring naar u ter goedkeuring. Mochten er wijzigingen gewenst zijn, dan kunnen die in dit stadium nog worden aangebracht. Na uw akkoord op de proefborduring kan de productie van de oplage starten.

Stap 3

De te borduren goederen komen binnen en worden door ons gecontroleerd op kleur, maat en aantal. Vervolgens borduren we het logo op de bestelde items. Nadat de borduring is afgewerkt en gecontroleerd, verpakken we de goederen voor uitlevering.  De goederen zullen op maat worden geselecteerd, zodat u direct weet welke goederen en/of maten zich in welke doos bevinden.

U ziet, Workwear Centre, dat werkt!