Contact?

Wij bellen u!

De beste bedrijfskleding

Comfortabel

Bedrijfskleding moet comfortabel zijn, van goede materialen gemaakt en duurzaam. Workwear Centre heeft de beste merken tegen de scherpste condities.
Veilig werken

Beschermingsmiddelen

Persoonlijke beschermingsmiddelen zijn niet alleen verplicht, ze beschermen gezondheid. Workwear Centre heeft alles voor veilig werken.
Dienstverlening tot in het detail

Oog voor detail!

Van aanmeten tot reinigen heeft Workwear Centre oog voor detail. Dat maakt het verschil bij bedrijfskleding en garandeert jaren gebruiksplezier.
Alleen de beste merken

Levering tegen de beste condities

Workwear Centre is dealer van vooraanstaande merken. Daarom kunnen we tegen de beste condities leveren.
Gecertificeerde veiligheid staat voorop

Strenge normen

Voor veiligheidskleding gelden terecht strenge normen, want veilig werken is noodzaak. Workwear Centre kent de regels door en door.
Elke branche heeft zijn eigen eisen

Veilig werken

Waar ook gewerkt wordt, niemand kan zonder goede, veilige en duurzame werkkleding. Workwear Centre adviseert met kennis van zaken.
Bedrijfskleding op maat

Custom made

Een compleet eigen kledinglijn, wat is er mooier? Workwear Centre adviseert en levert een perfect passende oplossing.
De doorpasbus maakt het u makkelijk

Extra service

U hoeft de deur niet meer uit voor de beste bedrijfskleding. Op afspraak bezoeken wij u met onze Workwear Centre doorpasbus.

Aanmeten en doorpassen van bedrijfskleding

Bedrijfskleding moet gewoon goed passen. Daarom komen onze ervaren kledingadviseurs als u dat wenst bij u op locatie met onze doorpasbus om door te passen en de details van de levering te bespreken. 

Alle gegevens die tijdens deze passessie worden verkregen, slaan wij op in het computersysteem dat de adviseur bij zich heeft. Zo wordt op individueel niveau, dus van elke medewerker de benodigde maatgegevens vastgelegd. Deze gegevens gebruikt ons atelier om de kleding indien nodig te vermaken of te corrigeren. Zo geeft Workwear Centre alle aandacht aan een perfect product!

Werkschoenen moet ook goed passen

Aanmeten geldt niet allen voor werkkleding maar zeker ook voor werkschoenen. Wij nemen een vooraf besproken selectie mee, zodat ter plaatse de schoenen kunt beoordelen en ervaren dat Workwear Centre uitlsuitend de beste merken en materialen levert.

Er kan meer ...

Ook kunnen onze kledingadviseurs - wanneer zij bij u zijn om uw wensen te bespreken - ter plaatse het logo aanpassen dan wel digitaliseren. De benodigde apparatuur hebben zij bij de passessie altijd bij zich. Zo krijgt u direct een goede indruk over hoe het eindproduct inclusief logo eruit komt te zien. Workwear Centre biedt u de mogelijkheid om u bedrijfslogo op uw kleding te laten bedrukken door middel van zeefdruk, transfers of door borduren.

Maak een afspraak

Bel vandaag nog 0252 - 688 763, vul ons contactformulier in of zend een e-mail voor een verhelderende afspraak en presentatie. Workwear Centre, dat werkt!