Contact?

Wij bellen u!

De beste bedrijfskleding

Comfortabel

Bedrijfskleding moet comfortabel zijn, van goede materialen gemaakt en duurzaam. Workwear Centre heeft de beste merken tegen de scherpste condities.
Veilig werken

Beschermingsmiddelen

Persoonlijke beschermingsmiddelen zijn niet alleen verplicht, ze beschermen gezondheid. Workwear Centre heeft alles voor veilig werken.
Dienstverlening tot in het detail

Oog voor detail!

Van aanmeten tot reinigen heeft Workwear Centre oog voor detail. Dat maakt het verschil bij bedrijfskleding en garandeert jaren gebruiksplezier.
Alleen de beste merken

Levering tegen de beste condities

Workwear Centre is dealer van vooraanstaande merken. Daarom kunnen we tegen de beste condities leveren.
Gecertificeerde veiligheid staat voorop

Strenge normen

Voor veiligheidskleding gelden terecht strenge normen, want veilig werken is noodzaak. Workwear Centre kent de regels door en door.
Elke branche heeft zijn eigen eisen

Veilig werken

Waar ook gewerkt wordt, niemand kan zonder goede, veilige en duurzame werkkleding. Workwear Centre adviseert met kennis van zaken.
Bedrijfskleding op maat

Custom made

Een compleet eigen kledinglijn, wat is er mooier? Workwear Centre adviseert en levert een perfect passende oplossing.
De doorpasbus maakt het u makkelijk

Extra service

U hoeft de deur niet meer uit voor de beste bedrijfskleding. Op afspraak bezoeken wij u met onze Workwear Centre doorpasbus.

De werkschoen die past

Je staat er de hele werkdag op, dus moet het perfect passen en gewoon comfortabel zitten. Bovenal is een werkschoen een veilige schoen. Een goede en veilige werkschoen is dan ook onmisbaar voor elke professional. Workwear Centre voert uitsluitend collecties van gecertificeerde leveranciers die bewezen kwaliteit leveren. Kijk bij Merken voor de links naar actuele informatie.

Voor elke situatie en toepassing de juiste werkschoen

Op de bouwplaats, in de voedselverwerkende industrie, bij de bosbouw en het agrarische werk. Als elektro-installateur, timmerman, onderhoudsmonteur, service technicus of productiemedewerker, altijd is het zaak op de juiste schoenen te staan. Voor veiligheid, comfort en het voorkomen van vermoeidheid met alle risico's van dien. Die risico's loeren overal: gladde vloeren, zware machines, hete oppervlakken, elektriciteit, kou, vocht en/of gevaarlijke stoffen. Zorg altijd dat u veiligheidsschoeisel draagt dat optimale bescherming biedt.  Het veilige nieuws is: Workwear Centre heeft het!

Persoonlijk advies

Workwear Centre adviseert u persoonlijk over de juist schoen. Maak een afspraak voor passen op onze locatie. U heeft liever dat wij langskomen met een aantal veiligheidsschoenen zodat u ter plekke kunt bepalen welk uitvoering uw voorkeur heeft? Ook dat is mogelijk. Met onze doorpasbus komen we graag naar u toe voor een informatieve presentatie van de artikelen van uw keuze.