Contact?

Wij bellen u!

De beste bedrijfskleding

Comfortabel

Bedrijfskleding moet comfortabel zijn, van goede materialen gemaakt en duurzaam. Workwear Centre heeft de beste merken tegen de scherpste condities.
Veilig werken

Beschermingsmiddelen

Persoonlijke beschermingsmiddelen zijn niet alleen verplicht, ze beschermen gezondheid. Workwear Centre heeft alles voor veilig werken.
Dienstverlening tot in het detail

Oog voor detail!

Van aanmeten tot reinigen heeft Workwear Centre oog voor detail. Dat maakt het verschil bij bedrijfskleding en garandeert jaren gebruiksplezier.
Alleen de beste merken

Levering tegen de beste condities

Workwear Centre is dealer van vooraanstaande merken. Daarom kunnen we tegen de beste condities leveren.
Gecertificeerde veiligheid staat voorop

Strenge normen

Voor veiligheidskleding gelden terecht strenge normen, want veilig werken is noodzaak. Workwear Centre kent de regels door en door.
Elke branche heeft zijn eigen eisen

Veilig werken

Waar ook gewerkt wordt, niemand kan zonder goede, veilige en duurzame werkkleding. Workwear Centre adviseert met kennis van zaken.
Bedrijfskleding op maat

Custom made

Een compleet eigen kledinglijn, wat is er mooier? Workwear Centre adviseert en levert een perfect passende oplossing.
De doorpasbus maakt het u makkelijk

Extra service

U hoeft de deur niet meer uit voor de beste bedrijfskleding. Op afspraak bezoeken wij u met onze Workwear Centre doorpasbus.

Werkkleding die lekker werkt

Echt goede werkkleding is comfortabel, beschermt en kan tegen een stootje. En, gaat lang mee. Kies dus altijd voor kwaliteit. Workwear Centre levert de beste werkkleding van gecertificeerde leveranciers voor elke branche en werksituatie. Van T-shirts tot koude en vriesbestendige kleding, van werkbroeken tot handschoenen. 

Werkkleding voor elke branche

Voor schilders, stukadoors, aannemers, timmerlieden, installateurs, wegwerkers, onderhoudsmonteurs, service technici, hoveniers ... kortom voor iedereen die weet dat het lekkerder werkt met de juiste werkkleding is Workwear Centre hét adres. 

Streng geselecteerde kwaliteitskleding

De fabrikanten waarmee wij samenwerken behoren tot de top op hun gebied. Kijkt u maar bij Merken waar u de links vindt naar de actuele informatie van onze vertegenwoordigingen.

Advies op maat bij ons of bij u

Uiteraard tonen wij u graag monsters van de artikelen en kunt u kleding passen op onze locatie. Als u liever heeft dat wij langskomen, kan dat ook. Met onze doorpasbus komen we graag naar u toe voor een informatieve presentatie van de artikelen van uw keuze.