Contact?

Wij bellen u!

De beste bedrijfskleding

Comfortabel

Bedrijfskleding moet comfortabel zijn, van goede materialen gemaakt en duurzaam. Workwear Centre heeft de beste merken tegen de scherpste condities.
Veilig werken

Beschermingsmiddelen

Persoonlijke beschermingsmiddelen zijn niet alleen verplicht, ze beschermen gezondheid. Workwear Centre heeft alles voor veilig werken.
Dienstverlening tot in het detail

Oog voor detail!

Van aanmeten tot reinigen heeft Workwear Centre oog voor detail. Dat maakt het verschil bij bedrijfskleding en garandeert jaren gebruiksplezier.
Alleen de beste merken

Levering tegen de beste condities

Workwear Centre is dealer van vooraanstaande merken. Daarom kunnen we tegen de beste condities leveren.
Gecertificeerde veiligheid staat voorop

Strenge normen

Voor veiligheidskleding gelden terecht strenge normen, want veilig werken is noodzaak. Workwear Centre kent de regels door en door.
Elke branche heeft zijn eigen eisen

Veilig werken

Waar ook gewerkt wordt, niemand kan zonder goede, veilige en duurzame werkkleding. Workwear Centre adviseert met kennis van zaken.
Bedrijfskleding op maat

Custom made

Een compleet eigen kledinglijn, wat is er mooier? Workwear Centre adviseert en levert een perfect passende oplossing.
De doorpasbus maakt het u makkelijk

Extra service

U hoeft de deur niet meer uit voor de beste bedrijfskleding. Op afspraak bezoeken wij u met onze Workwear Centre doorpasbus.

Bedrijfskleding is meer dan een visitekaartje

Bedrijfskleding is het visitekaartje van uw bedrijf ... maar het is ook meer. Want bedrijfskleding is er in vele soorten en  kwaliteiten. Workwear Centre kan u gedegen adviseren en is uw partner voor professioneel geproduceerde bedrijfskleding.

Soorten bedrijfskleding

Bedrijfskleding is er in soorten. Er is de representatieve kleding voor kantoor- en winkelpersoneel. Ook businesskleding valt in deze categorie. Daarnaast is er de beroepskleding voor de zorgsector, de horeca, de schoonmaak en de beveiliging.

Gaat het om werkkleding dan betreft het kleding met speciale (veiligheids) eigenschappen van kleding van technisch personeel in werkplaatsen, garages en in de bouw. Deze werkkleding en veiligheidskleding voldoet aan hoge eisen en wordt gedragen bij lassen, werken met hitte, open vuur, chemische materialen en in ATEX-zones.

Uw bedrijfskleding van Workwear Centre 

Na grote ondernemingen gaat ook het MKB steeds meer over tot het invoeren van speciale bedrijfskleding voor medewerkers. Bij Workwear Centre heeft u de keuze uit veel verschillende merken en kunt u terecht voor bedrijfskleding in elke oplage en uitvoering tegen aantrekkelijke condities. Workwear Centre biedt u daarbij de mogelijkheid om u bedrijfslogo op uw kleding te laten drukken of borduren. Zie onze Diensten. 

Custom made voor u

U wilt uw kleding, kleuren en bedrukking of borduring geheel naar eigen wensen en eisen samenstellen? Ook dan is Workwear Centre uw gespecialiseerde leverancier die zorgt voor een perfect passend resultaat, ook wat prijs betreft. Zie onder Custom made

Voor informatie of vragen bel 0252 - 688 763, zend het contactformulier in of e-mail ons.